Jag gör just burkvarianten och hackar i lite färska örter också. Jag har aldrig tyckt om soltorkade tomater, de är för torra och koncentrerade i smaken för min del men semi-torkade eller lättorkade som jag provat tycker jag väldigt mycket om
Sötman från tomaterna, friskheten från spenaten och den underbarat speciella getosten i kombination med några kalamataoliver gifter sig mycket väl en torsdagkväll
2-3 större tomater. 1/2-1 paprika 1 scharlottenlök 2-3 större tomater. Detox dag 4. Fredagkväll och ska snart fixa mig kvällsmat och lite the med citron och honung så jag inte nallar på killarnas godis och ostringar
Här har jag gjort en vegetarisk gryta med linser, grädde, färskatomater, vitlök och spenat. Rör sen ner riven vitlök, bladspenat, grovhackade tomater och grädde
Vi har många mogna tomater i trädgården så i helgen gjorde jag en tomatsoppa. Jag kan tänka mig att det blev extra god just för att det var hemmaodlade, nyskördade tomater, men jag har gjort den på köpta också och det var himmelskt gott det med
Sist vi var hos syrran, så hade hon bakat focaccia med soltorkade tomater, fetaost och färska örter. 100 g soltorkade tomater. 100 g soltorkade tomater
Skärm tomaterna i stora bitar och lägg i. Ingredienser5 röda paprikor5 tomater2 gula lökar3 vitlöksklyftor1 stor palsternacka1 liter buljong2 krm cajennepeppar4 msk olja1. 5 tomater
Strax innan servering finhacka den färska basilikan (man kan ta torkad men den smakar inte lika intensivt) och rör ner i cremén (spara några blad hela till dekoration)
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.