rostade och saltade sojabönor. Snacktipset nummer ett just nu - Sojabönor. Här om dagen när jag kikade runt bland hyllorna i mataffären hittade jag denna goda påse
Sätt ugnen på 225°C. Koka upp vatten och salt. Rör så att saltet löser sig. Ta av kastrullen från värmen. Lägg i mandlarna och låt dem ligga och dra i 1 minut
Salta, peppra och stek i rikligt med rapsolja, så att de i princip blir friterade. Rätten blev i slutändan friterad sötpotatis med rödlök, fetaost, rostadesolrosfrön och gräslök
6 1 kg rödkål 3 morötter 1 dl rostadesolrosfrön Dressing 1 1/2 tsk grov osötad senap 2 msk vinäger, gärna balsamvinäger eller äppelcidervinäger 1 tsk flytande honung 1 dl neutral olja ca 1 tsk salt 1/2 tsk nymalen svartpeppar Lägg till i inköpslistan Kupongen är laddad Kryddor på små glas 10 % rabatt Santa Maria 3-80 g Mer info Ladda kupong
I den här pastan använde jag rostadesolrosfrön och det var verkligen en lyckad kombination. Att ha nötter eller frön till maten gillas här hemma både av mannen och mig själv och speciellt rostade sådana
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.