Servera soppan tillsammans med ett gott bröd 2 gula lökar. Fräs löken med margarin i en gryta. Tillsätt potatis, tomatpuré, vatten, buljong och kryddor
När soppan är färdig att serveras rör du ner den hackade persiljan. Stek på köttfärsen. Börja i kall stek-panna, så behöver du ingen olja / smör utan du använder det fett som finns i köttfärsen
Slå på buljongen och låt allt få koka upp och skumma av soppan. Låt soppan småkoka ca 10-15 min. Klicka ner små bollar med hjälp av två skedar i kokande vatten eller direkt i soppan, låt koka ca 5min
Soppan är väldigt enkel att göra och smakar oerhört gott. Den här soppan innehåller ungefär 250 kcal/portion (25g protein, 16g kolhydrater och 9g fett)
Igår gjorde vi ju en smarrig & krämig fisksoppa på räkorna som blev över från lördagen och jag tänkte dela med mig av det goda receptet som jag fick av Pica
Här kommer det utlovade receptet på kräftsoppa. Grädda i ugnen cirka 10 minuter på 225° Mättande soppa som passar alldeles utmärkt till både förrätt och huvudrätt