Det var så länge sen jag gjorde en smörgåstårta så förra veckan, när jag hade en ledig dag, så passade jag på att göra en för mig ny sort medskinkaochbacon som fyllning
God och saftig - precis som en smörgåstårta ska vara. Rör ner tonfisk och ägg, smaksätt med salt. det blir m y c k e t fyllning så det var inte utan att jag stod och muttrade en del under hopsättningen
Knepet är att ha tillräckligt med grundfyllning, att inte snåla med det onyttiga. Hon har gjort såna så länge jag kan minnas och lite hämmad har jag nog blivit av att hennes är så populära
Och garnera på valfritt sätt med gurkorna, tomaterna, skinkan, dillen och räkorna. Eftersom det inte finns så mycket spännande att blogga om nu när jag är sjuk tänkte jag passa på att dela med mig av receptet till den goda smörgåstårtan mamma jämt har gjort
Rulla sedan skinkanoch lägg ut längs kanterna gör likadant med ost och tomat. Ta citronskivan och lägg den snyggt uppe på räkorna och garnera med lite dill
Smaksätt med kaviar, salt och peppar. Garnera med dillvippor. Hua, nu var det länge sedan jag skrev något, inte för jag inte lagat mat, god mat och mat i rättan tid, utan för
mingodasida Det var min kära sambo som överraskade mig med denna goda smörgåstårta. Bred ett tunt lager majonnäs ovanpå och runt om hela smörgåstårtan för att inte brödet ska torka
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.