Idag gjorde jag en räksallad till middag och till den gjorde jag den här dressingen. Ingredienser. 2 dl gräddfil1 dl majonäs2 msk ketchup½ tsk salt1 krm grovmalen svartpeppar1 tsk citronolja2 msk finhackad dill Rör ihop allt och servera till räksalladen
(Sila eventuellt genom sil för få majonnäsen helt slät och slippa bruna rostade bitar i dressingen. Vispa droppvis in olja till en fast och krämig dressing
Blanda lättyoghurt, tomatpuré, majonnäs och bostongurka till dressingen. Dressing. Fiskburgare400 g benfri fiskfilé, t ex sej1 tsk salt1 krm vitpeppar2 dl vispgrädde1 dl ströbröd1 msk smör1 liten gul lök2 tomaterDressing
Originalreceptet på denna goda dressing är ingen nyhet vid det här laget då Mc Donalds släppte sitt recept för ett par år sen, men det tål att upprepas
2 msk fransk dressing (French sallads dressing). Blanda alla ingredienser i en skål och ställ svalt i några timmar gärna över dagen så smakerna blandas ordentligt
Visst kan vi göra burgare trots att sommaren och grillsäsongen är över. Idag gör jag fiskburgare med skagenröra som jag serverar med ugnsrostade potatisklyftor och morötter
Rör ihop crème fraiche, bostongurka, salt och citronpeppar till dressingen. Lägg fiskburgarna i bröden tillsammans med salladsblad, groddar, skivad lök, skivad tomat och dressing
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.