Koka riset och blanda med vinägerblandningen. Ett helt kit med sushi-produkter från Blue Dragon. Oftast är pålägget rått, men vanligt är dock även inlagt, grillat, kokt, ångkokt eller kanske stekt som till exempel tamagoyaki, även kallat dashimaki, som är en typ av omelett, ibland smaksatt med fisk
I slutet av detta inlägg kan du vara medoch tävla om en egen sushikväll med Blue Dragons sushi-kit. Riset blandar du sedan med en vinägerblandning som består av risvinäger, socker och salt
vitlökInstruktionerTryffelmajonäs. Hamburgaremed tryffelmajonäs, hemmagjorda pommes och egna hamburgerbröd är något av det bästa jag vet för att fira in att helgen äntligen är här
Jag kryddade iallafall färsen med alla möjliga olika kryddor precis som Tina gjorde, cayennepeppar, paprikapulver, dijonsenap, muskot och en rökt barbequekrydda + salt och peppar
BBQ-sås medvitlök. Grillad kycklingsallad med ost och majssås, nachochipsoch. Lime och basilikasås. Ankbröst med röd vinbärsås, edamamebönor och potatismos
Garnera gärna med lite extra grönt och torkade oliver. Sprang över lite torkade oliver i god olivolja på Hötorget häromdagen, de passade perfekt till vitlökssmaken
Enda fadäsen var att gasolen till vår grill plötsligt tog slut så vi var tvungna att grilla de hemmagjorda hamburgarna och majskolvarna i ugnen istället för på grillen
smältostskivorgrova hamburgerbröd som du sätter in med de skurna sidorna uppåt i ugnen på grilleffekt i någon minut tills bröden fått fin färgcreme fraiche med riven vitlökoch sambal oelek (blanda i efter smak)salsasåssallad, rå lök, skivad gurka, tomater, alfaalfa-groddararomathemmagjorda pommes/klyftpotatisBlanda ingredienserna till burgarna och låt färsen stå till sig en stund i kylen
Jag serverade det tillsammmans med mina hemmagjordahamburgareoch en vitlöksoch persiljesås. Att lyxa till tillbehören man äter till maten är värt så mycket ochmed enkla metoder och knappt nåt jobb får du dundergoda ugnsbakade potatisklyftor
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.