Hamburgare. Sänk sedan värmen och låt dem bli klara i pannan medan du gör coleslawoch tillbehör. Skala och finhacka lök och ansa och grovhacka champinjonerna
Hamburgare. Sänk sedan värmen och låt dem bli klara i pannan medan du gör coleslawoch tillbehör. Skala och finhacka lök och ansa och grovhacka champinjonerna
Igår när vi åt hamburgare så gjorde jag en coleslaw med smak av ingefära och päron som vi hade till. Idag har vi varit hos mina föräldrar på middag och det bjöds på kålpudding
Grilla hamburgaren väl, osten ska hinna bli varm och smälta inuti. Finhacka lök och vitlök. Lite sallad, ett par tomatskivor och pestodressingen sedan har du den bästa hamburgaren du någonsin ätit
Blanda såsen med kålen och moroten, smaka av med svartpeppar och honung. En variant av coleslaw. Strimla 350 g vitkål/spetskål och finriv 1 morot. Lägg i en skål och häll sedan 1 tsk salt och 2 tsk vitvinsvinäger över, låt stå några minuter. Blanda 2 dl crème fraiche, 2 msk majonnäs, 2 dl riven cheddar, 1 finhackad grön chili och skurna örter (jag tog persilja denna gång). 1 tsk salt och
Coleslaw med avokado, melon och groddar PrintFörfattare. Blev så fräscht och gott och jag älskar ju lite hetta så jag hade min älskade chilisauce från Delidas i också
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.