När jag gör maränger så utgår jag alltid ifrån Jan Heds recept. 25 Mar. 06. 25. Storamaränger. 0kommentarer. 100 g äggvita (gärna eko, KRAV eller närproducerat)
Det har visserligen blivit maränger men inte med den spröda ytan och den sega insidan. Tänk er stora spröda maränger med ett segt inkråm och av en lätt smakton från karamell
Klicka ut smeten i lagom stora bitar på en bakplåtsklädd bakplåt. Viktigt att du inte slutar vispa, då marängerna annars kommer sjunka ihop i ugnen (Leila Lindholm)
20 st mellanstora. Klicka upp stora klickar på plåt med bakplåtspapper, grädda i 45 minuter i 150 grader. Följ min blogg med bloglovin 20 st mellanstora
Klicka ut smeten i lagom stora bitar på en bakplåtsklädd bakplåt. Viktigt att du inte slutar vispa, då marängerna annars kommer sjunka ihop i ugnen (Leila Lindholm)
Sega och goda. Grädda maränger i nedre delen ca 70 min. Recept. kushtrim. sön, 2013-09-22 07. 09. 90min. (0). Lägg ner ägg vita i en bunke, vispa lite försiktigt
Principen är, stora kakor -längre gräddningstid, små kakor -kortare gräddningstid. Kakorna blir lite knapriga i kanterna men sega och mjuka i mitten, och det är ju Subways kakor också
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.