Grädde (jag hade matlagningsgrädde idag vilket DU INTE skall använda, så bry dig inte om bilderna)minst 200 gram Mörk eller Ljus Blockchoklad (för en lite fastare kräm 250 gram)
I år blev det vad som visade sig vara världens godaste och kladdigastekladdkaka. Där finns även massor av andra varianter på kladdkaka som jag vill testa
Och vad passar bättre än en kladdigkladdkaka till efterrätt i helgen. 3 ägg (medium storlek). Häll i en smord och mjölad form med löstagbar kant, ca 24 cm i diameter (för 10-12 bitar). 3 ägg (medium storlek)
Blanda de torra ingredienserna och rör ner i smeten tillsammans med smöret. Häll smeten i en smord och bröad form med löstagbar kant, ca 24 cm i diameter
Smörj och bröa en form med avtagbara kanter. Här kommer receptet på Evas kladdigakladdkaka. Jag har flera gånger hört att jag bakar den absolut godaste kladdkakan
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.