Vänd ner lite bladpersilja och strö resten över räkorna. Räkor,. 500 g stora räkor. Öka värmen och häll i räkorna och rör om och stek ca 2 minuter tills de blivit vacker rosa om du använt råa räkor annars räcker det att de blivit varma. 500 g stora räkor
Fräs dem i den heta oljan några sekunder. De här räkorna var inte bara fantastiskt goda. Vi hade med räkorna på vår tapasbuffé och det passade väldigt bra
Skala räkorna och lägg i såsen. 1 kg räkor. 1-4 tsk sambal oelek (beroende på hur heta ni vill ha dom). Fisk och skaldjur, LCHF, Middag, Snacks och tilltugg 1 kg räkor. 1-4 tsk sambal oelek (beroende på hur heta ni vill ha dom)
Krama ur och torka räkorna, fräs den i den heta oljan några sekunder. Här i Singapore är de inte lika salta räkorna, eller rättare sagt inte alls salta så jag rekommenderar att salta lite i oljan om du inte köper räkorna på IKEA här i Singapore
Jag har testat det på både kyckling och på räkor. Lägg räkorna i smeten. 25-30 skalade räkor (sådana du skalar själv - och jag menar ishavsräkor för att undvika missförstånd). 25-30 skalade räkor (sådana du skalar själv - och jag menar ishavsräkor för att undvika missförstånd)
Det bästa med hetaräkor är att man själv bestämmer styrkan på dem. 30 st tigerräkor eller vanliga räkor, kokta och skalade. Lägg ner de kokta och skalade räkorna och låt stå minst 2 timmar i kylen. 30 st tigerräkor eller vanliga räkor
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.