Krydda med salt och peppar. Förbered grillen med briketter i halva grillen. Helgrillad marinerad fläskfilé, ugnsrostade potatisskivor och en god kall sås
Red såsenmed redning till lagom tjocklek. Skiva rotfrukternaoch häll på olja, salt och peppar. Bryn fläskytterfilén i dill och rödlök, salta och peppra
Svärmor och svärfar har varit här i helgen och hjälpt oss med altanbygget. Börja medrotfrukterna. Gör såsen genom att blanda alla ingredienser och sedan reda
smaka av med salt. Verkligen en SUUPERGODsås som kommer att förgylla många grillmiddagar i sommar. Sommarens hetaste tips på sås till grillat kommer här
Förra veckan lagade jag den här goda rätten medfläskfiléoch kantareller. Skär fläskfilén i en cm tjocka skivor, bryn köttskivorna i smör och krydda med salt och svartpeppar
Eftersom vi skulle äta vår fläskfilémed en nudelsallad så passade Håkan på att testa ett recept på en vietnamesisk dippsås som han visste fanns i Lisas bok "Det godaste jag vet"
rikligt med paprikapulver. Det är en så himlarns smarrig kall sås som vi serverar er idag, en sås som ni säkert kan ha på många mattallrikar och som inte kräver några konstiga ingredienser
Skär fläskfilén i skivor och svampen i klyftor. Lägg dem på en plåt med bakplåtspapper. Tvätta och klyfta potatisen, skala rotfrukternaoch skär dem i klyftor
Toppa med smakrik riven ost och gratinera i ugn i ca. Serveras med fördel till pressad potatis, eller annan potatis, men går nog även utmärkt till pasta eller ris
Fast idag ska vi laga en såsmed tonfisk på burk och kapris. Så här gör du din såsmed tonfisk. Låt puttra en stund förslagsvis medan du kokar pastan/riset och slänger ihop en färggrann sallad
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.