Gluten- och laktosfri skinkpaj med ruccola och mozarella
Kjerstis mat och prat
Kjerstis mat och prat
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 2 dl rårismjöl
  • 1 dl kikärtsmjöl
  • ½ dl Fibrex
  • ½ dl laktosfri crème fraiche
  • ev 1 msk vatten
  • 100 g färsk ruccola
  • 4 stora vitlöksklyftor
  • lite olivolja
  • 200 g flatrökt skinka
  • 100 g smakstark, riven ost - jag använde lagrad Prästost
  • 1 förpackning laktosfri mozarella, 125 g 4 stora ekologiska ägg
  • 1½ dl laktosfri crème fraiche
  • 1½ dl laktosfri mjölk
  • 2 msk Kunglig Salladskrydda eller annan valfri kryddblandning (bild i det här inlägget)

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.