Långbakad högrev eller fransyska med viltsmak
Kjerstis mat och prat
Kjerstis mat och prat
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 1,2 - 1,4 kg fin högrev eller fransyska - svenskt kött naturligtvis och gärna ekologiskt om det finns möjlighet
  • 1 msk viltkrydda av något slag - min kom från Krusmyntagården
  • ½ msk flingsalt med ramslök - kommer från Zmaka
  • 1 msk olivolja
  • 8 - 12 medelstora potatisar
  • 1 stor gul lök
  • 4 stora vitlöksklyftor
  • 4 stora morötter
  • 2 stora, fasta och syrliga äpplen
  • 2 dl glutenfri öl - brukar finnas flera sorter på Systemet
  • 1½ köttbuljongtärning - Kung Markatta

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.