Köpte ju en burk marshmallows fluff när jag gjorde mina Whoopie Pie förra veckan, tänkte att det består ju bara mesta av äggvita och socker, ja och även smakämnen och majsmjöl, så det blir ju billigare att göra själv, gott blev det och går fort och enkelt att göra själv
Hallonmoussen är god, varken söt eller syrlig. Tillsammans med chokladbottnar tycker jag att den är för neutral, så den passar nog bättre med ljusa bottnar
Botten. 3 dl mandelmjöl4 msk sötströ3 msk grädde3 äggvitorKräm. 150 g mjukt smör100 g Philadelphia 1,5 msk kakao4,5 msk sötströ 1 tsk vaniljpulver 2 äggulor 100 g mörk sockerfri chokladBlanda ingredienserna till botten och klicka ut på en plåt
För ett litet tag sedan fick jag en beställning på chokladbiskvier. Eftersom det blivit mycket tårtbakande den sista tiden så var det extra roligt att få baka kakor den här gången
Inför kommande helgs festligheter har jag bakat biskvier. Små godingar som jag bakat många gånger. Den här gången med alla gästers preferenser i åtanke blev de mer åt LCHF-hållet
Till helgen får vi besök av några, vi kan kalla dom lchfmänniskorna. Jag tycker om att bjuda på något och googlade omkring igår för att se om det fanns något smarrigt att bjuda en LCHF
Hoppas att alla hade en fantastisk midsommarafton igår. Vi hade en jättefin dag, varmt och soligt hela dagen ända till sena eftermiddagen, när molnen började hopa sig