Min man hade köpt lammgrytbitar hos Sandströms, och tillsammans med aubergine, squash, gul lök, paprika, rödvin och kryddor bildade de en gryta som inte påminde det minsta om de tunga, mustiga varianter som vi ätit under hösten och vintern
Blanda i en skål tillsammans med rökt paprika, krossade valnötter och salt. Rör ihop med olivolja. Dela paprikan i klyftor och stek i olivolja till mjuk
Börja med att steka kycklingen med vitlöken så det får färg runt om. Lägg sedan i paprika, zucchini, salladslöken, buljongen, krossade tomater, creme fraiche och alla kryddorna
Skär paprikan i bitar och lägg i skålen till matberedaren och mixa med crème fraiche och chili. Blanda med pastan och vänd till sist ner sköljd och slungad rucolasallad och flagad parmesanost
efterdra de sista minuterna tillsammans med tomaterna ocholiverna i ugnen. Tag upp lammkotletterna från marinaden och torka dem lätt med ett hushållspapper
Bönor är ju fylla med proteiner och på detta sätt blir de inte tråkigt och mjöliga, långt därifrån. Hacka auberginen ochpaprikan till små små bitar och skär vitlöken i tunna skivor
Fräs baconbitarna och de kärnfria oliverna i en stekpanna med olja. Koka Tortiglioni Barilla al dente i rikligt med saltat vatten, häll av vattnet och blanda med såsen
Otroligt va snabbt det gick så man sparar ju både tid och ström med en tryckkokare. -) Igår kväll rockade vi loss med vännerna på Harry´s Bar där The Scams uppträdde
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.