Ingredienser. Lite salt. Degen är väldigtkletig så snåla inte med oljan. Bröden blev jättebra och lätta att vikaihop och fyllla med valfrifyllning eller göra enchiladas
Vem minnsinte skolans potatisbullar, antigen älskade eller det omvända. Även om det nu är länge sedan dess så kan man alltid laga tillsina egna med hjälp av fem enkla ingredienser
Alltså RIKTIGaioli är ju oslagbart gott. Och det är intespeciellt svårt att göra heller. Basen är en majonnäs, men INTE sån där köpemajonnäs - då kommer aiolinintebli god
Hemlagad majonnäs är alltid hundra gånger godare än den man köper och man slipper alla tillsatser. Tänk på att alla ingredienser har samma temperatur innan du börjar, detta är grundregel i alla emulsioner då de lätt skär sig annars
Tänk att få njuta av hemmagjord kebab utan massa konstigheteri, smaken är fantastisk. Jag ska vara lite fräck och säga att det smakar mycket godare än gatukökets
Inget går upp mot riktig hemlagat pölsa, hemkokade rödbetor och ett glas kall mjölk på en söndag. Tur att det blev några paket pölsa efter älgköttet som vifick tag på i höstas
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.