Med nötter och frön
Pain de Martin
Pain de Martin
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 100 g rågsurdegsgrund
  • 100 g rågmjöl
  • 100 g vatten
  • Ljus deg
  • 100 g rågsurdegsgrund
  • 50 g grahamsmjöl
  • 50 g vetemjöl
  • 100 g vatten
  • 100 g rågmjöl
  • 100 g vatten
  • 1 Ljus deg
  • 100 g vetemjöl
  • 100 g grahamsmjöl
  • 100 g vatten
  • och
  • 1 Efter natten var mina små degar betydligt större, och liksom lite fluffiga när man rörde i dem
  • 150 g grahamsmjöl
  • 150 g vetemjöl
  • 100 g rågmjöl
  • 250 g vatten
  • 50 g linfrö
  • 50 g pumpafrö
  • 100 g valnötter
  • 5 minuter
  • 4 minuter
  • 90 minuter
  • 80 minuter och

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.