-) Därför blev det en marängtårta, typ en Budapest som är en av minafavoriter. Så i morgon kommer mina arbetskamrater bli glada på fikapausen för jag kan ju inte äta upp den själv
Det här mina vänner var en riktigt fullpoängare där smakerna från det rökta sidfläsket verkligen gick hand i hand i solens nedgång tillsammans med sötman från honungen och lite sting från ingefäran
Ååååhåh bästa frukosten innan skolan på läääääänge. Hade typ två timmar över på morgonen så passade på med att göra Amerikanska pankakor till mig och syrran
Nu tillhör smakerna minafavoriter – något jag kan bli extremt sugen på väldigt ofta. Ännu godare hade den nog blivit om jag hade haft mina favorittillbehör – alltså, lite ringlande akaciahonung och några beska ruccolablad, och kanske lite färska fikonbitar tillsammans med de ungsbakade
Måndag och återigen ny vecka. Ibland känns det verkligen som att veckorna flyger iväg. Tänkte lägga ut ett recept på en riktig vardagsfavorit för många
SKOLAVSLUTNING. Det har vi firat här hemma idag, med marängtårta. MUMS. Receptet kommer från ELLE mat & vin och där breddes all maräng ut på en långpanna, (cirka 25 x 30 cm)
. I helgen kom min goda vän Mary som har den fina smyckesbloggen Arty Mary på besök. Vi hade bestämt att vi skulle träffas och jobba fram ett gemensamt tema som vi sedan kunde lägga ut på våra bloggar
Tant Gul | Välkommen att titta in i min fotoblogg om mat och vin…
Rabarber och jordgubbar är verkligen en oslagbar sommarkombination, de har riktigt äktenskapstycke. Så när Söta Saker har Sommar som tema för maj får mitt bidrag bli den här sommarsmakande efterrätten med rabarber och jordgubbar, och med täcke av mandelmaräng och vit choklad