Grilla. 12 msk grillkrydda. 11 dl solrosolja 1 dl ketchup ½ dl Mrs Chengs mushrom soya 2 msk grillkrydda 1 vitlöksklyfta (pressad) Citronsaft, några droppar Grovmalen vitpepparBlanda ihop alla ingredienser till en slät sås och pensla köttet/kycklingen och låt stå några timmar i kylskåp
Godaste såsen tillgrillad kyckling, passar som handen i handsken. Vi serverade kycklingen tillsammans med rostade rotfrukter i ugn (sötpotatis morot och vanlig potatis), färska grönsaker och mangoraja
Marinaden som jag gjorde till kycklingspetten i veckan är en traditionell och enkel marinad. En god vän frågade om jag alltid gör egen marinad till det kött som jag grillar
Stek dem i torr panna tills de vattnats ur ordentligt. Lägg i en klick smör och stek kantarellerna några minuter, lägg i löken och låt kantareller och lök steka klart tillsammans
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.