Blanda crème fraiche ochmangochutney i en skål. Dela chilin på längden, kärna ur och finhacka. Rör ner curry, salt (försiktigt, inte mkt, kan också uteslutas) och lite nymald peppar
Smaka av med salt, peppar och ev lite mer honung. Har som sagt blivit en del rabarber i år och då jag lessnat lite på både paj och saft så ville jag testa något nytt och sprang då på detta recept och bestämde mig för att testa
Ni börjar med att marinera kycklingen tillsammans med lite av såsen. Istället för att göra en sås helt själv från grunden beslöt jag mig för att "piffa" upp min mangochutney jag hade hemma
Salta lätt och krydda med kycklingkrydda. Tina upp och rensa dem. Servera med ris och sallad. Lägg dem i en smord ugnsform och lägg en smörklick ovanpå varje file
MangoChutneyoch Västerbottenost, visst låter det lite konstigt. Man bara skivar upp lite bröd, förslagsvis något trevligt surdegsbröd, sedan brer man på lite MangoChutney
Vi åt ugnsrostad potatis och morötter till grytan (båda gångerna) och det passade jättebra men jag förmodar att det blir gott med ris eller bulgur också
Jag gillar ju gratänger och grytor som är lätta att laga och gärna med lite sting i såsen. Vispa samman alla ingredienserna till såsen i en kastrull och låt allt koka ihop
Supergott med det söta i mangochutneynoch det salta i cashewnötterna. Vi har haft en lugn och mysig helg med promenad, lite shopping, tv och mycket god mat och fika
Det blir mycket sås, så om man vill ha den lite tjockare, så kan man ju ha i lite maizenaredning. Vill man bara garnera med dem och inte sätta in i ugnen igen, går det alldeles utmärkt att göra
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.