Oxfilé Wellington med madeirasås
Hemmets Journal
Hemmets Journal
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 4 skivor oxfilé (ca 80 g/st)
  • 4 plattor djupfryst smördeg
  • 3 msk osaltat smör
  • 100 g rökt skinka
  • 150 g färska champinjoner
  • 1 gul lök
  • 1 msk madeira
  • 1 tsk tomatpuré
  • 2 dl grönsaksbuljong (tärning)
  • 2 dl köttbuljong (tärning)
  • 1 dl madeira
  • 2-3 msk tomatpuré
  • 1 krm paprikapulver
  • 1/4 krm kajennpeppar
  • potatisgaletter
  • säsongens kokta grönsaker

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.