Det blev ganska mycket chili con carne över så vi gjorde tacos av resterna med en god Guacamole (avocado, salt, vitlök, gräddfil, chiliflakes) och PineappleSalsa som är så sjukt god
Kärna ur och hacka chilin. Servera chili med tortillas, eller annat gott bröd, sallad och majs och en guacamole, som jag gjorde på avocado och guacamole kryddmix
Lägg över den i en skål och stek lök och vitlök på medelvärme i samma gryta tills löken är mjuk Tillsätt chilipulver till löken och stek några minuter till
Dagens tacos kräver lite tid eftersom jag har valt att göra pulled beef. Mojo pulled beef. Jag fullkomligt älskar ju tacos men har svårt för den svenska versionen av tacos
Är det nån mer än mig som älskar chili cheese bollar. När jag var gravid med Zack så åt jag chili cheese bollar nästan varje dag och då jobbade jag rätt så nära Burger King och gick förbi där varje dag (som var dom enda som hade dom då, men nu finns dom på betydligt fler ställen)
Chili con carne satt finemang efter all julmat. I med hackad lök, tomatpuré, hackad tomat, riven vitlök, buljongtärning, chilipulver, paprikapulver, spiskummin, pizzakrydda och vatten
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.