Häll den varma grädden, lite i taget – ungefär som om du skulle göra en majonnäs i den smälta chokladen samtidigt som du rör kraftigt med en slickepott
Häll därefter i resten förutom chokladen. Hacka chokladen till lagom stora bitar och vänd i. * Om du ej tål smör eller vanlig choklad, byt ut smöret till kokosolja och chokladen till mjölkfri choklad
En liten titt såhär på kvällen, tänkte bara dela med mig av ett riktigt gott recept. Jag som är nöt&chokladälskare kan säga att denna kaka smakar underbart
”Vad kan man göra för gott med Valrhona choklad” frågade Annelie på Inreda. Det Annelie inte visste var att jag ju sitter på jordens fetaste recept när det kommer till att göra egen varm choklad
Idag har jag lite sjukstuga här hemma, vaknade hängig imorse så lyxar med denna krämiga varma chokladdryckmed cashewnötsmör i och hoppas den ska motverka att en eventuell förkylning bryter ut
Choklad och jordnötskakor var vad jag bakade tidigare, de blev lyckade trots min otur. chokladkakor 100g smör eller margarin 1 dl socker 2 msk sirap 2 dl vetemjöl 3 msk kakao 1 tsk vaniljsocker 1/2 tsk bakpulver Deg 2
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.