Mixa dadlarnaoch cashewnötterna ihop med smöret och kryddorna. Receptet hittade jag hos "morning moments" något omgjort dock, tack, så nöjd med dem och de kommer absolut göras fler gånger
Med min nya favorit mix för lite sötare bröd – Schärs Mix C så blir det väldigt fin smak. Har ju recept sedan tidigare på goda bullar, men jag tycker nog att dessa blev bäst hittills och då är de här helt fria från vetestärkelse
Nygräddade kanelbullarmed ett glas varm mjölk. Det här är helt vanliga, hederliga kanelbullar, inte glutenfria eller laktosfria - eller sockerfria för den delen heller
Som jag skrev förut, var jag tidigare i veckan inbjuden av Alpro till en dag full med goda nyttigheter skapade av Alpros produkter, spännande insikter och tips på hur man skapar en bättre balans i vardagen
Har ni börjat baka kanelbullar än. Jag utgick från DENNA variant med bovete som bas, och som är nöt- och mandelfri (bortsett från kokosmjöl, som inte är en nöt)
Snitta dadlarna på längden och kärna ur dem. 16 dadlar. 16 dadlar 16 skållade rostade mandlar 8 skivor baconSätt ugnen på 225 garder. Baka i 225° varm ugn i ca 10 minuter tills baconet är knaprigt och servera på fat eller liten snapasgaffel
En god och hederlig kanelbulle däremot tycker jag är supergott och när de är alldelens nybakade och fluffiga så kan man ju äta hur många som helst och häromdagen gjorde jag kanelbullarmed kardemumma i
Bullar är nåt som de flesta säkerligen har varit medoch bakat någon gång. Jag tyckte ett tag att bullar var mindre kul att baka än annat, detta var dock innan jag insåg vilka möjligheter det finns med just bullar
För att de innehåller massa vitaminer och mineraler, bra fett och protein från mandlarna, fruktsocker från dadlarna som gör dig pigg, antioxidanter från kakaon och chokladen och fibrer från bl
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.