Lakritskladdtårta med Citronmousse – mjölkfri, vetefri, glutenfri och sojafri.
Bak & Mat för alla
Bak & Mat för alla
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 125 g mjölkfri mörk choklad
  • 100 g mjölkfritt margarin från Carlshamn (det blåa margarinpaketet)
  • 2 1/2 dl socker
  • ägg
  • 1 1/2 dl ljus mjölmix. Jag väljer gärna Schärs mix C
  • 1/2 tsk vaniljpulver
  • 1 1/2 msk lakritspulver
  • 175 grader Smörj en form med löstagbara kanter – tänk på att ta mjölkfritt margarin.
  • 4 1/2 dl gelatinblad
  • 4 äggulor 2 1″ dl socker
  • finrivet skal av en citron
  • 1 1/2 dl färskpressad citronjuice
  • 4 äggvitor
  • 2 1/2 dl Soya Too:s Rice whip

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.