KalkonbröstKryddakalkonbröstetmed timjan, dragon, salt och peppar. Ta ut kalkonbröstetoch låt det vila tio minuter, skär sedan upp i centimetertjocka skivor och servera
Denna gång blev det en chinois, ett Juliennejärn, några doseringsflaskor med pip, ännu ett måttglas, ”röda” kaffet, latexhandskar och ingredienser till kvällens middag
Smaka av med salt socker och peppar. Blir stuvningen för tjock späd med mjölk eller vatten. När stuvningen tjocknat tillsätt den rostade löken, soja ochtryffelolja
Tillsammans med den här krämiga polentan som fått koka i vitt vin och buljong samt smaksatts medtryffelolja, parmesan och färsk gräslök gjorde det inte sämre
i med osten ochtryffelolja. Smaka av med salt och peppar. Mixa med stavmixer eller i mixer. Majsen kommer i pappakartong som är återförslutningsbar och helt fri från Bisfenol A och andra ämnen som förekommer i konservburkar
Mixa detta med stavmixer och häll sedan i grädden och parmesanosten. Droppa några droppar tryffeloljaoch några droppar grädde i soppan när du serverar den
Krydda med salt och peppar. Rensa svampen och skär den i mindre bitar. Tillsätt tryffeloljan. Servera i djupa tallrikar med persilja och rikligt med peppar
Toppa eventuellt med lite tryffelolja om du har och kanske lite extra parmesan. Hacka schalottenlöken och vitlöken och skiva upp champinjonerna och stek i rikligt med smör
Och min favoritpizza just nu är med ägg, färska champinjoner ochtryffelolja. Den här varianten fick först ett lager med creme fraiche och finriven parmesan istället för tomatsås
1 msk tryffelolja efter smak. 4 port färsk pasta eller gnocchi. 1 schalottenlök eller en halv gul lök. 2 vitlöksklyftor, tunt skivade, hackade eller pressade
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.