Häll ut smeten i långpannan (med bakplåtspapper) och gör några långa ränder i smeten, då kan du rulla den lättare om du vill göra en Budapestrulle, om du vill ha den stor så blir det fina ränder på tårtan
Sikta över florsocker och garnera med exotiska frukter. Blanda samman mjölsorterna med bakpulver. Rör matfett och socker riktigt ordentligt till en ljus och porös massa
Lemoncurden gör att den känns lite lyxig, använd de bär du har tillhands att garnera med. Curden gör du med fördel dagen före, rulltårtan fixar du snabbt ihop samma dag, det blir godast
Häll upp på rena burkar, låt svalna och sätt på lock. 11 1/2 citronSå här gör du Finriv citronskalet och pressa ur saften ur citronerna. Koka upp citron-skal och citronsaft med 1 dl socker och smör tills allt löst sig. Vispa ägg och 1 dl socker poröst och blanda med citronkrämen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.