Förutom kyckling med cashewnötter är PadThaiden rätt jag oftast beställer när jag äter thaimat, så nu är jag överlycklig att jag lärde mig detta för OJ vad bra det blev
Värm en stor stekpanna eller wok på hög värme med lite olja och woka snabbt rödlöken och paprikan tillsammans med de två andra pressade vitlöksklyftorna i någon minut
Dock medden lokala druvan Petit Rouge. Jag heter Mats Carlsson, men kallas bland vänner för Massimo. I samband med mitt yrke är det ofrånkomligt att inte diskutera och kombinera mat och vin
Strimla kycklingen ( lättare när den är fryst och har tinat upp lite grann) Hetta upp enwokpannamed olja och fräs kycklingen och löken som du lägger ner efter att du har skivart den i rejäla klyftor
Häll lite olja i enwok eller stekpanna. Lägg i pressad vitlök, uppvispat ägg och krydda med ingefära. Tillaga nudlarna enligt anvisning på förpackningen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.