Den här gången blev det en kaka som smakar som godiset Bounty, alltså av choklad och kokos. Smält smör och kokosolja och vit choklad på svag värme i en kastrull
Det som gör susen är toppingen av hackad choklad med salt karamell. Om du är laktoskänslig så tar du laktosfritt smör och toppar med någon laktosfri choklad, exempelvis någon av de här
-) Blanda sedan in lavendel och finhackad choklad. här är ett recept på tokgoda småkakortill 40 kakor. 200 g smör5,5 dl vetemjöl2 dl strösocker1 tsk bikarbonat2 msk sirap1,5 msk torkad lavendel100 g mörk chokladhacka / knåda ihop smör, mjöl, socker, sirap och bikarbonat till en deg. 40 kakor. 100 g mörk choklad
Smält choklad i vatten bad. Vispa ihop smör o socker till en slät krämTillsätt chokladenVispa äggvitor o blanda i saltet, vispa till en maräng o ställ åt sidaBlanda i vetemjölet lite i tagetO sist blanda i försiktig äggvitor
Jag slängde även i lite vit choklad i kakan. Nu när jag testat kan jag säga att jordgubbar, rabarber och vit choklad är en utmärkt kombination som jag kan rekommendera er att testa
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.