Vad jag tyckte om den grejen kan ni läsa i det här inlägget, men en av de grejerna jag kanske mest tar med mig ifrån det är det här helt fantastiska receptet på en av mina favoriträtter – Pad Thai
Det är behändigt att göra mat som fixar sig själv i ugnen. Jag gjorde häromdagen en vegetarisk biffsmet som jag skopade upp i en muffinsplåt och slängde in ugnen - så där bara
Förra julen fick jag göra en del av julbordet hos mina svärföräldrar. Både sonen ( då) och svärmor är vegetarianer och jag gjorde därför ett försök på vegetariska köttbullar som blev mycket goda och uppskattade
Supersmaskiga små bröd som du snabbt rör ihop och gräddar i stekpannan. Polentan ger mycket majssmak. Var inte snål med oljan när du steker, degen innehåller inget annat fett än det som bröden suger åt sig i pannan
Dagens middag blev en klassiker i detta hus. Älgfärsbiffar med kantarellsås, potatismos och rårörda lingenOrsaken var helt enkelt att jag hade potatis kvar i kylen som behövde ätas upp och en skvätt grädde som också var på väg att gå ut
Har bakat använt ett av mina favoritrecept på skorpor. Idag gjorde jag några små ändringar. Jag använde skållad, hackad sötmandel istället för pistagenötter
Förra fredagen blev det tårtor till jobbets födelsedagsbarn igen. Jag brukar göra tre stycken. en choklad, en cheesecake (för det gillar folk) och en annan
Brukar baka dessa skorpor till jul fast då med saffran i och de blir himmelskt goda. -) men nu är det ju inte jul så därför passade jag på att testa att tillsätta vit choklad istället för saffran i degen