Rätten blev i slutändan friterad sötpotatis med rödlök, fetaost, rostade solrosfrön och gräslök. Ibland riskerar den att bli mosig och det är jag inte lika förtjust i
Självklart blev det lite friterad banan mot slutet. Besökte en spännande asiatisk butik i veckan och kom ut med en påse räkor, vårlök, koriander och lite röd curry
Ibland har man tur att få älgfilé och den vill man inte misslyckas med. Fyll den med en god röra av smaksatt ost och bacon, helstek den i ugn och servera med god potatis och min underbart goda balsmicosås
Jag gjorde lite bbq häromdagen och ville ha lite tilltugg innan själva bbq-festen kom igång. Inspirationen kommer ifrån skotska ägg men jag bytte ut äggen mot ost och jalapeno
Öppen lasagne med köttfärssås och ostsås. Vitlöksspäckad lammstek med dragonsås och potatisgratäng. Fläskfilépanna med bacon, kantareller och svart trumpetsvamp
Stycka kycklingen i lår, ben, vingar och bröstbitar. Blanda mjöl, salt och peppar i en plastpåse. Doppa varje kycklingbit i de uppvispade äggulorna och därefter i ströbrödet
Mat och semester det hör verkligen ihop för vår del och säkert för flera av andra också. Hur ofta minns man inte resor man gjort när man pratar om olika maträtter man ätit och vice versa
Krämig potatisgratäng, älgfilé och kantareller. Vi var två som åt och både gratäng och kött tog slut. Filén stektes i smör och rapsolja till dess att det var perfekt enligt vår smak, medium för sonen och mer välstekt för mig
Så efter att ha varit hemma i en vecka tog jag alla tre barnen med mig och gick på bio. För några veckor sedan så hittade jag ett gammalt nummer av Allt om mat och då var detta recept med
tillfredsställa ditt eget sug efter en rejäl och fettdrypande måltid. ev vitpeppar och muskot. citronklyftor, kokta gröna ärtor, några goa bärs och eventuellt maltvinäger
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.