Marulksfilé med Parmesanaioli
Lars-Eriks genväg till gourmetmat
Lars-Eriks genväg till gourmetmat
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 4 personer
  • 6-8 hg Marulksfilé
  • 8 skivor Serrano skinka
  • 1 paket haricot verts
  • Potatisterrin se under Lammytterfilé oktober 2014
  • Parmesanaioli
  • 2 äggulor 2 tsk vitvinsvinäger
  • 1,5 dl rapsolja
  • 1 dl riven parmesanost
  • 3-4 st vitlöksklyftor
  • Cayennepeppar en knivsudd
  • Tabasco några droppar
  • Lite Citronrasp
  • 1 knippe finskuren dill
  • salt och svartpeppar från kvarn

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.