Jag har lagat en rätt med inspiration från senaste numret av Matmagasinet. Jag är mycket förtjust i fetaost och därför gillade jag denna rätt väldigt mycket
Av lite kan man göra mycket och av kylskåpsrester kan man göra ännu mer. Några slattar pålägg, lite frukt och grönt och en nypa fantasi så kan du svänga ihop goda smörgåsbakelser av de lilla du har
Smörgåsbakelse med skinka och ägg. Du behöver (2 smörgåsbakelser)6 polarbröd. Grundröra2,5 dl vispgrädde1/2 dl majonäs1/2 dl creme fraicheÖrtsalt och peppar
)Jo det kan det med mina favo varmamackor och ett glas rödtjut och om ni nån dag skulle vara sugen på nått varmt, mumsigt, smakrikt och enkel kan jag tipsa om dessa små godbitar
Gott och enkelt med långkok – den gången fick det bli pulled beef. Jag använder i princip samma ingredienser som till pulled pork, receptet hittar du här, det går att variera i det oändliga, så ta dom smaker du tycker om
Gratinerad bakad potatis blir så mycket mera än bara bakad potatis med en röra och den är smidig att förbereda, även dagen innan och bara gratinera 15 minuter innan servering
Godkväll mina vänner. Har ni haft en bra onsdag. Min har varit lugn och skön. Jag och barnen körde till Grand Samarkand och tittade i lite affärer efter kläder
Hemma efter ännu en dag på jobbet. Egentligen skulle jag ha jobbat tillsammans med nån fram till 19. 18, men istället var jag ensam 18-20 eftersom de andra satt i möte
Såhär års blir vill jag helst ha varm mat. Då är det här perfekt. enkelt, snabbt och gott. Varma tonfiskmackor , 2 st 2 brödskivor smör 1 burk tonfisk i vatten 1 msk majonnäs 1 msk crème fraiche 1 tsk fransk senap 1 tsk chilisås salt, peppar citronpeppar tomat ost Sätt ugnen på 200°C
Sätt ugnen på 225 grader. Skär kycklingfiléerna i portionsbitar och lägg dem i en ugnsfast form. (Vill du ha lite färg på filéerna så bryn dem på båda sidor några minuter i en stakpanna)
1. Skala potatisen och skär i tärningar. Koka potatis och kött i spadet från Salta biten tillsammans med kryddorna i 15-20 minuter så att potatisen blir mjuk