Fläskkarré i önskat antal skivor. Morötter och annat. Om man vill kan man ju skära ner färsk chili och klämma i lite lime eller citron i avocadoröran för att få lite mer sting på den, men det var gött ändå
Åh, vad underbart skönt det är med fredag och att ha en ledig helg framför sig. För er som vill laga till något smarrigt i helgen kan jag rekommendera denna rätt som jag lagade tillsammans med mina fantastiska syster-söner som båda två arbetar som kock
och citronsaft. Strö på salt och peppar. Repa timjanen och strö över morötterna. 1. Sätt ugnen på 200°. Skrubba morötterna väl i vatten eller skala dem
Den som vill tar även lite svartpeppar och kanske något med mer smak, t. Att rosta potatis med grönsaker i ugnen på en plåt med lite flytande smör/rapsolja eller bara lite olja blir jättegott till en köttbit, t
Börja med att skära fläskkarrén på längden och skär den sedan i cm-tjocka skivor. Viktväktarmässigt så är fläskkarré inte det allra bästa köttet, propointsen försvinner snabbt då köttet har hög fetthalt
Ingredienser Portioner. 4 900 g kycklingben (900 g = ca 8 st) 2 morötter 2 rödlökar 4 vitlöksklyftor 6 potatisar 1 paprika 3 msk olja skal av 1 citron 1 tsk salt svartpeppar färsk timjan eller rosmarin Lägg till i inköpslistan
Ta ut potatisen och blanda med basilikan och servera. Skölj potatisen och skär ev. Lägg i potatisarna samt tillsätt timjan och rosmarin samt salt och peppar
Salladen med krispig bacon och knapriga rostade valnötter fungerade jättefint ihop med ädelostsåsen. Vänta tills innan servering innan du blandar den med salladen
Smaka av med salt och peppar. Det är så skönt när det är enkelt och går snabbt. Fräs löken lite och slå på vin,grädde,kalvfond,salvia och lägg i köttet
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.