Ört- och ostbakad lax med basilikasås
Gourmetmorsan
Gourmetmorsan
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • Ört- och ostbakad lax
  • 8 portioner 1,5 kg lax, hel laxsida
  • Salt och peppar
  • 1 dl hackad färsk basilika
  • 0,5 dl hackad persilja
  • 1 dl riven parmesanost
  • 75 gr riven fetaost
  • 25 gr oinjenötter eller mandelspån
  •  
  • Basilikasås
  • 1 st gul lök, finhackad
  • 2 vitllöksklyfta
  • 25 gr smör
  • 0,5 dl vetemjöl
  • 4 dl vatten
  • 3 msk hummerfond
  • 4 dl creme fraiche
  • 0,5 dl hackad färsk basilika
  • 1 mks citronsaft
  • 0,5 tsk salt
  • 1 tärning fiskbuljong
  • 2 krm svartpeppar

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.