så till helgens smörgåstårta så tänktejag sommar. vid vissa tillfällen så är det liksom smörgåstårta som är grejen, men allvarligt så har jag inte mycket till övers för de allra flesta smörgåstårtor som går att köpa
Några få blommor på bordet gör det så mycket enklare att se varandra. Vi hade tänkt hålla oss från datorerna så mycket som möjligt de senaste dagarna och det gick väl hyfsat bra ända fram tills i går kväll
Mera festmat på agendan och denna gång prövadejag gratinera en hummer och redan bara äventyret att klyva och rensa den är nästan en hel historia i sej, men den tar jag inte nu
Får nog börja sätta maxbegränsningar snart med tre män i huset, jag vill ju också ha. Sååååå trött på "köpebröd" jag gillar inte att äta mackor till vardags, mina smaklökar kräver ett gott bröd om de ska bli nöjda
Jag älskar skaldjur. När vi är utomlands äter jag nästan bara det. Den här sommaren har det dock inte ätits lika mycket som jag brukar göra men för ett tag sen då vart det lite här hemma,
Men ibland blir vi lite vilda och galna, klyver dom röda blötdjuren, slänger på nåt gott och gratinerar dom i ugnen (som här med parmesanost) och när vi gjort det så är vi alltid lika rörande överens om att det är det mest kladdfria och enkla sättet att äta hummer på
Dela humrarna längs med kroppen, börja med att lägga kniven i “krysset på huvudet” och tryck till. Häll gratängsås över humrarna så att de fylls till brädden
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.