Ja, igår blev det en LCHF-pizza till Fredagsmiddag igen. Mums. Denna gång gjorde jag LCHFbotten på Kokosnötmjöl och Mandelmjöl som jag beställt från LCHFbutiken
Har testat att göra pajdeg med mandelmjöl och sesamfrön för att få bort kolhydraterna enligt Allt om LCHF- bloggens recept och resultatet blir helt skapligt
Dags att bli lite nyttigare igen veckan efter påskhelgen. Det blev mycket godis här hemma i år och även jag åt en del, jag som normalt sett inte frestas särskilt mycket av godis
Nu har jag gjort två olika sorters LCHF-glassar som står i frysen i väntan på att njutas av ikväll. Jag har gjort dem en gång tidigare så jag vet att de är smarriga
Källa. DzenaPortioner. Ingredienser. 2 dl mandelmjöl (för icke LCHF går bra med majsmjöl eller potatismjöl)1 dl solroskärnor1 dl sesamfrön1 dl pumpakärnor ½ dl krossade linfrön1 tsk salt (flingsalt)Tillsätt