Potatis och ryggbiff, det får ni lista ut själva Men lova mig att ni gör detta…. Skiva rödlöken och låt den svetta ihop med det skivade baconet och vitlöken i en kastrull
Lyft upp sparrisen och lägg den på ett fat med en bit hushållspapper. Vispa äggulorna, citronsaft, vatten och salt i en kastrull på medelvärme eller i ett varmt vattenbad
baconlindadsparris,. Nu på sommaren så är det hur gott som helst att äta sparris när de är sådär söta och späda och i vår familj försöker vi äta sparris så ofta det går på sommaren
För alla er som legat sömnlösa sedan i fredags, och undrat vad Najni egentligen hittade på för middag den där kvällen, med ramslökspesto som givet inslag, kommer svaret här
Ock kanske kanske kan det bero på att det är så trevligt med lite drinkmingel på sommaren. -) Här är en förrätt som är perfekt så här års när sparrisen är så grymt god
Servera med en kokt sparrispotatis & en bit bränd citron. Tvätta morötterna noga, låt gärna lite blast sitta kvar, de är både fint & gott (spara lite blast att garnera med)
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.