Lagom efter halloween är det dags att göra något meddet kött som man gröpt ur sin pumpa. Men, vad gör man då om man inte vill gå på pumpadietende närmsta veckorna
Tag ut anklåren ur ugnen och servera medde lättstekta grönsakerna, potatispurén och rödvinssky. (Testa med en sticka när stickan släpper utan motstånd är det klart)
Confitering är en urgammal konserverings- och tillagningsmetod som gör underverkmed smaken. Servera gärna med en liten portion pommes salardaises eller gratin dauphinois (potatisgratäng)
och så här blev det, confit decanardmed pommes Anna. Confit decanard är alltså ingen snabbmat, när jag kom hem från releasefesten i tisdags ställde jag mig och saltade in dem och själva rätten blev klar först i söndags då den var redo att serveras
Passa på att göra krämig, supersmarrig pumpasoppamed lite smak av vitlök och grädde. Välj själv om du vill göra en fettsnålare soppa medminigrädde eller enbart vatten
Krossa Corn Flakes och blanda ihop med vaniljsocker och kokos, rör ner i jordnötsblandningen. Häll smeten på ett bakplåtspapper och tryck ut det till en lagom tjocklek
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.