För ett tag sedan frågade jag på Facebook vad mina läsare hade ätit på dagen och då berättade Lena att hon ätit zucchinigratäng och hon var snäll och gav mig receptet
Det var Camilla som plockade fram råvaran i morse och jag som fick laga den. Det låg alltså lite fina tinade fiskfileer på bänken när jag kom hem från jobbet
Nu har den här damen ätit middag och när jag var och handlade i Torsdags så sprang jag på rättika. har letat på flera ställen men inte lyckats att hitta den men på Willys i Mariestad hittade jag den äntligen
Idag har jag varit på lediga sidan, laddar inför en jobbhelg utöver det vanliga. Det kommer bli grymt kul, har inget problem att jobba när det är massor med folk, men däremot att handla när det är mycket folk, det försöker jag att undvika så gott det går
500-600 g kycklingfilé1 paket bacon1 förpackning Philadelphiaost med kryddor2 dl crème fraiche(vanligt folk bör använda mellangrädde eller matlagningsdito)1 liten lök, hackadsalt och pepparStrimla och stek baconet knaprigt
Lata mammans blogg om mat och annat som gör livet värt att leva!