Palak paneer - indisk färskost med spenatröra
Amy's piece of cake
Amy's piece of cake
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • Kakis underbara palak paneer (ca 4 port)
  • 500 g spenat (färsk blad- eller babyspenat/fryst spenat)
  • 1 färsk tomat, finhackas
  • 1 msk tomatpuré
  • olja
  • 1/2 tsk svarta senapsfrön
  • 1/2 tsk spiskummin, hela
  • 1 krm hing (asafoetida)
  • 1/2 tsk gurkmeja
  • 1 msk färsk ingefära, finriven
  • 1-2 vitlöksklyftor, pressad
  • 1/2-1 grön chili, finhackad
  • 1 sats stekta paneerkuber, se här för recept eller 1 paket halloumi (skärs i kuber och steks)
  • 1/2-1 msk garam masala
  • salt, smaka av med
  • Palak paneer (ca 4 port)
  • 500 g spenat (färsk blad- eller babyspenat/fryst spenat)
  • 1 sats stekta paneerkuber, se här för recept eller 1 paket halloumi (skärs i kuber och steks)
  • 2 medelstora tomater, finhackas
  • 1 tsk tomatpuré
  • 1 tsk färsk ingefära, riven
  • 2 msk vetemjöl
  • 1 dl matlagningsgrädde/mjölk
  • 1 msk olja
  • 1 tsk korianderpulver
  • 1/2 tsk gurkmeja
  • 1/2 tsk färsk röd chili (finhackad) eller chilipulver
  • 1/2 tsk spiskummin, hela
  • 1 krm hing (asafoetida)
  • 1/2 tsk salt (använder du halloumi så smaka innan du saltar)

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.