Tournedos med portvinssås och rotfruktsragu
Matklubben.nu
Matklubben.nu
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 10 skivor nötfilé eller 20 skivor fläskfilé
  • 3 cm tjocka
  • Matfett till stekning
  • Salt
  • Peppar
  • 1 dl crème fraiche
  • ½ dl finhackad rödlök
  • ½ dl hackad gräslök
  • ½ dl hackad persilja
  • 8 dl västerbottensost eller lagrad prästost
  • riven
  •  
  • Portvinssås
  • 6 msk smör
  • 1 finhackad gul lök
  • 4 msk vetemjöl
  • ½ tsk vitpeppar
  • grovkrossad
  • 3 dl portvin
  • rött
  • 2 msk soja
  • 3 msk kalvfond
  • koncentrerad
  • 5 dl grönsaksbuljong
  • av tärning
  •  
  • Rotfruktsragu
  • 7-8 potatis
  • skalade
  • skurna i kuber
  • 3 palsternacka
  • skalade
  • skurna i kuber
  • 3 morötter
  • skalade
  • skurna i kuber
  • 3 paprikor
  • urkärnade
  • skurna i bitar
  • 2 rödlökar
  • skalade
  • skurna i klyftor
  • 3-4 msk rapsolja
  • 1 tsk sambal oelek
  • 2 msk honung
  • Salt
  • Peppar

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.