Skala och finhacka lök och vitlök. Stek på medelvärme i olja tills de mjuknar. Tillsätt kanel, riven muskot, lagerblad, tomatpuré, buljongtärning och rör om
Köttbullar itomatsås är väldigt gott. Denna gången (har gjort något liknandeinnan) gjorde jag köttbullarna extra stora och kryddade dom med färsk chili, persilja och vitlök – och för att piffatill köttbullarna lite extra tryckte jag in en bit fetaost i dom också - blev riktigtkrämigt och gott, så hoppa inte över fetaosten om ni gör detta
Inlägget Ugnsbakade ägg itomatsås med kryddig korv dök först upp på ZEINASKITCHEN. Jag serverade rätten på brunchbuffén med en bit bröd och lite annat gott bredvid
Skala och tärna morot och rotselleri. Skiva purjolöken. Tillsätt krossade tomater och fond. Skiva korvarna och tillsätt dem till grytan tillsammans med avrunnen majs
Om det är barn som äter, uteslut då chilihacket från tomatsåsen, ifall barnen integillar när det är starkt (eller så äter de bara köttbullar och pasta)
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.