Dela bröden och fyll dem med kött i sås ochtillbehör. Idag kommer ett riktigt pangrecept som jag bara måste dela med mig utav och absolut tycker att ni ska prova på inom en väldigt snar framtid
Det är ju något helt orimligt gott med den där lena och lagom söta krämen …. Har tidigare snappat upp att det är viktigt att ha rumsvarma ägg för att kylda kan öka risken att de skär sig, men nu läste jag att det bästa marängerna skapas med äggvitor som fått ligga i en skål utan att vara täckta i kylskåp i någon dag för att vätskan ska avdunsta
Fräs paprikatärningar och morotsriv tillsammans med lite olja. För en tid sedan, var jag på ett matevent med en Facebookgrupp som kallas Matlådegruppen
Italiensk makaronilåda med kyckling, grönsaker och smak av tomat. Pensla på kycklingstrimlet noga som sedan får stå i en liten bunke med lock inne i kylen minst tre timmar före tillagning
För ett tag sedan gjorde jag iordning en italiensk variant av maträtt med falukorv. Det blev kanongott och jag kan verkligen rekommendera er att prova på detta smarriga
Krydda med salt och citronpeppar. Då var det måndag och vardag igen. Lägg tillbaka laxen i formen och servera med t ex kokt ris och kokt broccoli och gröna bönor
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.