Pilgrimsmusslor med citronette och pepparrot,  Ankbröst med kryddkokt päron & madeirasås samt härliga fikon att avsluta med

Ingredienser

  • Pilgrimsmusslor med citronette och pepparrot 5 propoints
  • 4 portioner
  • 12 st pilgrimsmusslor
  • 1 st citron
  • 0.5 st blomkålshuvud
  • 1 kruka finhackad gräslök
  • 0.5 st skalad gurka
  • 50 g laxrom
  • 25 g ärtskott
  • 5 cm skalad pepparrot
  • 1 nypa stevia
  • 1.5 dl olivolja
  • Salt & svartpeppar
  • Ankbröst med kryddkokt päron & madeirasås 13 propoints 6 portioner
  • 2 ankbröst ca 800 gram OBS! Med fettkappan bortskuret när man äter
  • 1 tsk salt
  • 1 krm nymald svartpeppar
  • 2 krukor vattenkrasse
  • Päron
  • 2 hårda päron
  • 2 dl vatten
  • 1 1/2 dl Stevia sötningsmedel
  • 1/2 dl ättiksprit
  • 5 kardemummafrön
  • 5 enbär 5 kryddpepparkorn
  • Sås
  • 1 liten gul lök
  • 1 liten palsternacka
  • 1-2 spray olja
  • 1 dl torr madeira
  • 2 dl hönsbuljong
  • 1 1/2 dl vispgrädde
  • 1 tsk salt
  • Fikon med choklad och mascarpone 12 propoints
  • 2 portioner
  • 4 färska fikon
  • 50 g mörk choklad, 70 %
  • 2 msk vispgrädde
  • smör till formen
  • 1 tsk flytande honung
  • 125 g mascarponeost
  • 1 tsk vaniljsocker

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.