Jag gillar verkligen min Crock Pot och har lagat massor med mat i den. Mört kycklinglår. Till kycklingen serverade jag stekt vitkål med cocktailtomater
kycklinglårmed ben. Här har det mest stökats på med svarta vinbär. Låt vattnet rinna av och rör sedan ner creme fraichen i pastan tillsammans med persilja
Blanda smör med soja och grillkrydda och pensla runt om kycklinglåren. Eftersom middagen då tillagar sig själv medan man är på jobbet och är färdig när man kommer hem
Ta ut kycklinglåren och servera dem med önskade tillbehör. Tillsätt och blanda runt olja, soja, sambal oelek, sweet chili, färsk finriven ingefära och citronsaft med kycklingen
Börja med att steka de saltade och pepprade låren tills ytan är fin. Under tiden skala och skiva potatisen, lägg i en oljad form eller liten stekpanna, kör en tre fyra lager med salt och peppar emellan, avsluta med ströbröd
Blanda ihop yoghurt, majonnäs och pressad vitlök och smaka av med salt och peppar. Smaka av med salt. Servera pitabröden med båda såserna, kyckling, gurka, lök och persilja
Lägg frysta kycklinglår (med ben) i en lergryta. Ringla över lite olja, ordentligt med sweet chilisås, salt, vitpeppar, lite kinesisk soja och lite vatten
Pensla kycklinglårenmed marinaden. Lägg kycklingen med skinnet uppåt och tillaga i 30-40 minuter i 200 grader tills kycklingen är klar. 900 gram kycklinglår
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.