Igår stod hemgjord potatismos och fiskpinnar på menyn och för att göra det hela lite roligare svängde jag ihop en kall, god sås att servera till - perfekt att göra med potatisen kokar
Kallsåsmed parmesan, vitlök, citronoch basilika är en variant av en av våra favoritsåser inom kategorin kallasåser, nämligen fetaostsåsmedcitronoch basilika (se här)
En supergod och snabblagad kallsås att servera till panerad, stekt eller rökt fisk. Låt stå en stund i kylen så får smakerna dra till sig ochsåsen blir godare
smaka av med salt. Sommarens hetaste tips på sås till grillat kommer här. Receptet fick jag av min arbetskamrat Karin när vi satt och åt lunch tillsammans i förra veckan
Den här kallasåsen, smaksatt med fetaost, citronoch basilika, är en riktig favorit här hos oss. Denna gång käkade vi den goda såsen tillsammans med quinoabiffar och kokt broccoli
Det här är den kallasåsenmed just de smakerna som vi åt till quorn-bratwursten nyligen. Som de flesta andra kallasåserna är den enkel och snabb att röra ihop
Servera med den kallasåsen. Blanda allt till såsenoch låt den stå kallt en stund. Blandaihip allt till marinaden i en bunke och lägg ner kycklingen medans den fortfarande är varm, låt denstå och dra ikylen tills den kallnat
Denna enkla kallasås är fungerar på samma sätt. du behöver i princip bara creme fraiche, lite majo, dill och äpple men det verkligen funkar ihop och du får en fantastisk sås som förhöjer varenda fiskrätt framöver
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.