Hasselbackspotatis med fläskfilé och kantarellsås
Mayas Ekologiska Skafferi
Mayas Ekologiska Skafferi
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 2 portioner Ugn: 200°C, 20+
  • 25 min
  • 6 medelstora kravmärkta potatisar
  • 1/3 dl Änglamark spansk olivolja
  • 2 kravmärkta vitlöksklyftor
  • 1 tsk flingsalt citron
  • 1/3 tsk kravmärkt svartpeppar
  • ½ dl Änglamark parmesan, fint riven
  • 1-2 msk Änglamark ströbröd
  • 25 minuter till
  • Fläskfilé
  • 2 portioner
  • 225 g Änglamark fläskfilé
  • salt
  • 2 portioner
  • 75 g frysta kravmärkta kantareller
  • 1 msk Änglamark smör
  • ½ dl vitt vin
  • 1 msk hackad gräslök
  • 1/4 dl kravmärkta lingon
  • 1½ - 2 dl kravmärkt grädde
  • ½ tsk kravmärkt soja
  • ½ tsk kravmärkt flytande honung
  • salt
  • vitpeppar

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.