Saftigt och fullt med smaker. Idag bjuder jag på en vegetarisk rätt som funkar som hel måltid med lite bröd, som en förrätt eller ett tillbehör till en köttbit
Lägg dem tillsammans med kryddor och kikärtsmassan i matberedaren, mixa ytterligare några varv. Blötlägg kikärtor i en stor skål med kallt vatten tillsammans bikarbonat
Koka upp vatten, ananasjuice, teriyakisås, soja och farinsocker på medelstark värme. (Håller någon vecka i kylskåp i en ren streiliserad burk med lock)
Färskostdipp med soltorkad tomat och basilika. I vår familj gör vi en stor satsning på mer grönt på bordet till alla måltider och de två små tycker det är roligt att få fixa stavar av gurka, morot och bryta buketter av blomkål
Färskostdipp med soltorkad tomat och basilika. I vår familj gör vi en stor satsning på mer grönt på bordet till alla måltider och de två små tycker det är roligt att få fixa stavar av gurka, morot och bryta buketter av blomkål
Man kollar på bilden och sedan på receptet och upptäcker ganska snart om recepten, verkar påhittade eller om bilden är tagen, av något helt annat bakverk
Ät som ensamrätt eller en förrätt, komplettera med något, byt ut något. Detta är inget petimeterrecept med måttangivelser hit och dit utan det är bara att köra på
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.