Att blanda riven zucchini med pasta är riktigt gott och kan verkligen rekommenderas.  Till middag ikväll åts den med tomat- och bönsås och riven parmesanost
Efter jag köpte Jennie Walldéns senaste kokbok så blev det tre rätter lagade samma vecka. ) Just vardagar vill man att det ska gå snabbt men ändå vara riktigt gott och jag har aldrig blivit besviken på Jennies recept
Hetta upp olja i woken och fräs charlottenlök, (skalade och tunt skivade), orange paprika (urkärnad och hackad) och broccoli på stark värme i ca 3 minuter
När jag var barn brukade mamma laga en rätt som helt enkelt kallades "Kinesiskt". Det var biff eller kyckling i strimlor som snabbstekts i het panna med purjo, vitlök, färsk ingefära, konserverade bambuskott, böngroddar och vattenkastanjer
Skala räkorna och tag bort tarmen. Skär paprikan i bitar ca 2x2 cm och strimla salladslöken. Hetta upp olja i en wok, riv ner vitlöken och låt den ta färg
För ett par veckor sen köpte jag Jennie Walldéns kokbok "Asiatiska smaker" och det var så mycket som lät så gott så det nästan vattnades i munnen när jag läste recepten
Alltså de här blev så goda. Och att de är väldigt enkla att göra är perfekt. Jag har ätit dem med bönsås, rostade med pålägg och ätit dem som bröd med hummus, tomat och gurka
I lördags tog jag mig en promenad till de asiatiska butikerna kring Möllevångstorget för att inhandla diverse produkter som jag gått och suktat efter en tid
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.